Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak

Source : collectwall.com

Selamat kembali Ramadhan Al Mubarak. Rasa macam baru lagi menyambutnya. Selamat menunaikan ibadah puasa juga kepada seluruh kaum muslimin dan musliman. Semoga tahun ini, ibadah kita sepanjang bulan Ramadhan lebih diberkati dan diredhai Allah SWT.

Tahun ini juga merupakan tahun pertama Dura berpuasa tanpa Iby. Tapi, disebabkan Dura kini tinggal dengan Mak dan Abah, maka, terubat jugalah rasa sedih di hati ni. Cuma, rasa awkward sikit sebab selalu dura kejutkan Iby bangun sahur. Arwah suka makan kurma, minum air putih dan apa-apa menu yang simple dan ringan. Kali ni, arwah dan takde, tapi dura kejutkan KakLong dan KakNgah pula untuk bersahur bersama-sama. Time raya nanti, entah camne la pula agaknya..

Apa-apa pun, Dura nak cuba manfaatkan bulan Ramadhan Al Mubarak ini sebaiknya. Amin.#BlogDuraNorell #DuraNorellsJourney #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari #BloggerMalaysia #ParentingBlogger #LifestyleBlogger #MomsBlog #MotherhoodBlog #IbuTunggal #AnakYatim #RamadhanAlMubarak #BulanRamadhan #BulanPuasa

Labels: , ,