Thank You PakNgah and MakNgah!

BlogDuraNorell - The Zizis and Me | Thank You PakNgah and MakNgah! | http://dnorell.blogspot.my | dura.norell@gmail.com | Kelab Blogger Ben Ashaari KBBA9 | Blogger Malaysia | Parenting Blogger | LifestyleBlogger | PersonalBlogger | WAHM | Mompreneur
1st time 3 serangkai main gelongsor angin ni hehe

Sabtu minggu lepas, Dura bawa 3 serangkai ni pi AEON Setiawangsa (Jusco) nak beli vitagen budak-budak ni yang dah kehabisan stock kat rumah. Sedang elok nak balik, bebudak ni nampak ada permainan gelongsor angin kat Jusco tu. Lepas tu apa lagi, si tiga serangkai pun, "Mama, boleh tak nak main kat situ? Kejappp je.. Kejapppp je".. Huh, mana lah Dura nak melayan nya. Dengan tangan kiri kanan sarat bawa barang, dengan nak melayan perangai 3 serangkai ni; memanglah tak kan jadi!

So, esoknya PaKNgah dan MakNgah dengan baik hati nak bawa budak-budak 3 serangkai pi ke Jusco yang sama nak main-main di kid zon tu. Sebab malam semalam beriya-iya dorang ngadu dengan PakNgah "Mama tu tak nak bawa Kakak, Adik dan Abang main kat situ" hoho.. Dah pandai ngadu pulekkk :p

BlogDuraNorell - The Zizis and Me | Thank You PakNgah and MakNgah! | http://dnorell.blogspot.my | dura.norell@gmail.com | Kelab Blogger Ben Ashaari KBBA9 | Blogger Malaysia | Parenting Blogger | LifestyleBlogger | PersonalBlogger | WAHM | Mompreneur
Tak ramai orang hari tu.. Jadi dapatlah snap pic sesuka hati haha

Hmm, PakNgah kata sekali masuk RM15/head. Tapi boleh main selama mana dorang nak, pendek kata boleh main sampai lebam! Haha. So, PakNgah yang belanja bebudak ni main situ, total untuk 3 orang adalah RM45. Dak-dak 3 serangkai pun apa lagi? Beriya-iya lah dorang melompat-lompat atas gelongsor angin tu; lepas tu turun naik turun naik, berlari-lari.. sampai basah lah juga baju memasing berpeluh sakan!

BlogDuraNorell - The Zizis and Me | Thank You PakNgah and MakNgah! | http://dnorell.blogspot.my | dura.norell@gmail.com | Kelab Blogger Ben Ashaari KBBA9 | Blogger Malaysia | Parenting Blogger | LifestyleBlogger | PersonalBlogger | WAHM | Mompreneur
Time ni dah kepenatan selepas 2 jam melompat, berlari dan turun naik gelongsor tanpa henti :O

BlogDuraNorell - The Zizis and Me | Thank You PakNgah and MakNgah! | http://dnorell.blogspot.my | dura.norell@gmail.com | Kelab Blogger Ben Ashaari KBBA9 | Blogger Malaysia | Parenting Blogger | LifestyleBlogger | PersonalBlogger | WAHM | Mompreneur
Next time boleh ler pi lagi :p

Apa-apa pun, Alhamdulillah; merasa lah juga dorang main kat situ. Lagipun ini adalah 1st time dorang main permainan tu :) So, big thank you to PakNgah and MakNgah :) Untung budak-budak ada PakNgah and MakNgah yang baik hati cenggini (Kalau PakNgah dengar ni, mau gelak besar sampai nampak gigi geraham! haha). Lepas ni, sila lah bawa lagi ya heheh.





#BlogDuraNorell #DuraNorellsJourney #TheZizisJourney #KelabBloggerBenAshaari #KBBA9 #BloggerMalaysia #ParentingBlogger #LifestyleBlogger #AEONAu2Setiawangsa #KidzoneSetiawangsa #JuscoSetiawangsa #GelongsorAnginSetiawangsa #FamilyOutdoor #AktivitiCutiSekolah #SchoolHolidays #WAHM #Mompreneur

Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!