Mewangi dengan Dexandra Viva La Juicy pulak :)

BlogDuraNorell - The Zizis and Me | Mewangi Dengan Dexandra Viva La Juicy! | http://dnorell.blogspot.my | dura.norell@gmail.com | Kelab Blogger Ben Ashaari KBBA9 | Blogger Malaysia | Parenting Blogger | LifestyleBlogger | PersonalBlogger | FoodBlogger | Perfume Review | Authorized Agent Dexandra Perfume | WAHM | Mompreneur

Sejak dulu Dura memang pengguna setia Dexandra Perfume ni. Rasa tak lengkap hidup tanpa Dexandra ni tau chewahhhh :p Tapi betul tau, bila kita dah biasa berwangi-wangi, bila sehari tak pakai perfume, rasa macam hilang mood dan hilang keyakinan pun ada!


Sebelum ni, Dura suka pakai yang bau-bau sweet, seductive, sexy and youth gitu. Sekarang ni, nak pakai yang sweet tapi suitable for all ages, selaras dengan usia yang dah 3 series ni kan hehe. So, sekarang Dura pilih Dexandra Viva La Juicy (Juicy Couture) bila nak keluar berjalan. Bila sekali spray, terbau macam Britney Fantasy sikit. Tapi yang sebetulnya, Viva La Juicy lebih kepada sweet gourmand with flowery and citrus. Baunya ada sentuhan vanilla, caramel, mandarine orange dan wild berries. Memang best untuk penggemar perfume sweet maneh macam Dura ni :D


Anda dah cuba perfume Dexandra Viva la Juicy ni? Kalau belum, cubalah sekarang. Perfume originalnya pun memang popular dan antara yang terlaris di pasaran. Tapi buat apa nak buang duit beli yang mahal, Dexandra kan ada hehe. Jangan risau, perfume ni memang LONG LASTING i told u! Sebab tu Dura masih setia dengan Dexandra sejak awal ia di keluar sampai lah sekarang tau! Jom berwangi dengan Dexandra 😊




#BlogDuraNorell #DuraNorellsJourney #DuraNorellsReview #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari #BloggerMalaysia #ParentingBlogger #LifestyleBlogger #PerfumeDexandra #DexandraPerfumeLongLasting #AuthorizedAgentDexandraKL #DexandraVivaLaJuicy #DexandraJuicyCouture #DexandraWomen #DexandraOnlineShop #WAHM #Mompreneur #IbuTunggal 

Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!