Crunchy Caramel Ar Rasyid Yang Yummy Delicious!

BlogDuraNorell - The Zizis and Me | Crunchy Caramel Ar Rasyid Yang Yummy Delicous! | http://dnorell.blogspot.my | dura.norell@gmail.com | Kelab Blogger Ben Ashaari KBBA9 | Blogger Malaysia | Parenting Blogger | LifestyleBlogger | PersonalBlogger | FoodBlogger | FoodReview | WAHM | Mompreneur
Crunchy Caramel Ar Rasyid yang tak kan cukup kalau dimakan sebalang aje :p

Haa, kalau nak tahu, Madrasah Tahfiz Al-Quran Ar Rasyid kini telah mengeluarkan produk pertama mereka iaitu Crunchy Caramel Ar Rasyid. Sebenarnya, Madrasah ini kekurangan dana untuk keperluan anak-anak tahfiz di madrasah mereka ini. Jadi 100% daripada hasil jualan Crunchy Caramel ini akan disalurkan untuk menampung perbelanjaan anak-anak tahfiz di madrasah mereka. Maka, jualan ini juga dikenali sebagai 'Membeli Sambil Menderma'.

Actually Dura sendiri dah makan tau Crunchy Caramel Ar Rasyid ni. Dura order guna whatsapp. Dura order dan buat payment hari yang sama; masa tu hari Jumaat. Tup-tup, hari Ahadnya tu, tetiba ada abam Poslaju datang rumah hantar parcel. Walhal Dura duduk area KL kot! Rajin giler lah abam Poslaju OT hujung minggu yer dak heheh :p

BlogDuraNorell - The Zizis and Me | Crunchy Caramel Ar Rasyid Yang Yummy Delicous! | http://dnorell.blogspot.my | dura.norell@gmail.com | Kelab Blogger Ben Ashaari KBBA9 | Blogger Malaysia | Parenting Blogger | LifestyleBlogger | PersonalBlogger | FoodBlogger | FoodReview | WAHM | Mompreneur
Taraaa! Betapa excitednya Dura bila dapat parcel Poslaju ni..
Sebab Dura pun dah lama tak beli online huhuhu

Dapat aje parcel, terus buka! Dura, 3 serangkai dan Opah, masing-masing leka mengunyah! Ya ampun, sedapnya! Rasa tak leh nak berhenti mengunyah! Tak sampai 10 minit, habis dah balang pertama! Lepas tu apa lagi? Terus lah buka balang kedua pula hahaha. Dan balang kedua ni, kasi chance kat 3 serangkai pulak habiskan makan. Itu pun depa minta nak makan lagi! Huhu

BlogDuraNorell - The Zizis and Me | Crunchy Caramel Ar Rasyid Yang Yummy Delicous! | http://dnorell.blogspot.my | dura.norell@gmail.com | Kelab Blogger Ben Ashaari KBBA9 | Blogger Malaysia | Parenting Blogger | LifestyleBlogger | PersonalBlogger | FoodBlogger | FoodReview | WAHM | Mompreneur
Serius! Dok leka kunyah, tak sedar, dah habis sebalang! 
Seb bek la beli dua! Heheh

Tapi, yang Dura betul-betul nak highlight kat sini ialah kesedapan Crunchy Caramel ni. Memang sekali makan, rasa nak lagi dan lagi! Very very Yummy Delicious tau! Dura yang beli dua balang pun rasa macam nak order lagi lepas ni! Memang tak rugi kalau order sekali banyak pun! Serius! Lagipun, jika kita beli banyak, bermakna kita dapat menderma lebih banyak! Kan bagus tu :)

BlogDuraNorell - The Zizis and Me | Crunchy Caramel Ar Rasyid Yang Yummy Delicous! | http://dnorell.blogspot.my | dura.norell@gmail.com | Kelab Blogger Ben Ashaari KBBA9 | Blogger Malaysia | Parenting Blogger | LifestyleBlogger | PersonalBlogger | FoodBlogger | FoodReview | WAHM | Mompreneur
Sambil makan sambil tambah saham akhirat.. Jom kita! :)

Kepada yang minat berbisnes pula, anda juga boleh mendaftar sebagai Stokis atau Agent untuk Crunchy Caramel Ar Rasyid ni tau! Ni peluang terbaik untuk anda berbisnes produk makanan yang sedap thorbaikk cenggini :)

So, anda semua.. jangan lah tunggu-tunggu lagi.. Jom support sikit kepada madrasah ini. Sambil membeli, kita menderma; dapat tambah saham akhirat kita insyaAllah :)

Untuk lebih details, anda boleh rujuk :




Daftar Stokis / Agent : https://tahfizarrasyid.wordpress.com/


Harga Promosi :
1 balang : RM35*
2 balang : RM50* (Jimat RM20)
3 balang : RM75* (Jimat RM30)
Berat :210g
*Semua harga TIDAK termasuk kos pengeposan

Order Whatsapp : Ustazah Rabiah 018-2995003


#BlogDuraNorell #DuraNorellsReview #DuraNorellsJourney #TheZizisJourney #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari #BloggerMalaysia #FoodBlogger #LifestyleBlogger #ParentingBlogger #FoodAdvertorial #IbuTunggal #AnakYatim #MadrasahTahfizAlQuranArRasyid #DermaTahfiz #DermaMadrasah #StokisCrunchyCaramel #AgentCrunchyCaramel #PeluangJanaSideIncome




Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!