Awas bila ke MR. DIY Shop!

BlogDuraNorell - The Zizis and Me | Awas Bila ke MR DIY Shop! | http://dnorell.blogspot.my | dura.norell@gmail.com | Kelab Blogger Ben Ashaari KBBA9 | Blogger Malaysia | Parenting Blogger | LifestyleBlogger | PersonalBlogger | FoodBlogger | Authorized Agent Dexandra Perfume | WAHM | Mompreneur
Memang pening bila bawa si 3 serangkai ke MR DIY Shop ni!

Aduh!
Dura paling rasa 'sakit jiwa' dan 'pening kepala' setiap kali masuk ke kedai MR DIY shop ni. Kedai ni memang ade di banyak tempat. Kalau di kawasan rumah Dura, kedai MR DIY Shop ni terletak di tingkat dua AEON Setiawangsa (Jusco) dan juga di tingkat dua GIANT Hypermarket Melawati.

Setiap kali Dura ke Jusco, mesti ade je nak 'kene' singgah kedai MR DIY ni, sebab kedainya boleh dikatakan agak complete lah dengan segala keperluan kita seperti alat tulis, permainan budak, barangan dapur, barangan hiasan rumah, pinggan mangkuk, alatan perkebunan dan lain-lain.

Tapi AWAS! 
Kepada anda yang nak pergi ke MR DIY shop, sila lah berhati-hati! Sebab.. bila anda pergi ke sana, anda bakal hadapi kesukaran nak kawal pembelian ikut bajet asal! Haha. 
Ye lah, dah nama pun MR DIY -Always Low Price.. 
So, kalau dah nampak semua barang pun harga murah.. Tetiba lah rasa ada penyakit 'Rambang Mata'; sukar untuk kata 'TIDAK' pada barang-barang yang asalnya takde dalam list nak beli! Hua hua hua.
Nak-nak pula bila bawa bebudak 3 serangkai ni.. Memang 'sabar je la'.

Apa-apa pun, kalau anda nak mencari barangan-barangan keperluan dan hiasan rumah, alat tulis dan barangan dapur yang murah, jangan segan-segan nak pergi ke MR DIY shop okes ;)



#BlogDuraNorell #DuraNorellsJourney #DuraNorellsReview #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari #BloggerMalaysia #ParentingBlogger #LifestyleBlogger #FoodBlogger #BlogReview #MRDIYShop #KedaiMRDIY #KedaiBaranganRumahMurah #WAHM #Mompreneur #IbuTunggal

Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!