Salam Ramadhan Al-Mubarak 2016

Dura The Mompreneur | dnorell.blogspot.my


Assalamualaikum..
Lama pulak Kak Dura tinggalkan blog ni..
Too many too do walaupun tak lah sebizi PM hehe

Apa-apa pun.
Kak Dura nak ucapkan Salam Ramadhan kepada seluruh kaum muslimin dan musliman.
Honestly, tahun ni, Kak Dura rasa lebih happy sambut Ramadhan, sebab tahun ni,
abangYan dah besau sikit (besau sikit aje hehe)
So, boleh ler, fokus sikit kat ibadah di bulan mulia ni.
Rindu rasanya nak berlapang-lapangan di bulan Ramadhan macam ini..

Business pun, di bulan puasa ni, Kak Dura buat secara relax dan santai sahaja..
Malam, tarawih..
Itu lebih menggembirakan hati :)
Suami pun tersangat-sangat setuju..
So, Alhamdulillah :)
Syukran :)

Last but not least..
Selamat Menunaikan Ibadah Puasa kepada semua umat islam seluruh dunia.
Semoga Ramadhan kali ini lebih barokah, lebih bermakna, lebih valuable untuk diri kita :)
Amin ya rabbal alamin.


Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!