Posts

Showing posts from June, 2016

ORDER RAYA EXTENDED TILL 29th JUNE 2016!

Image
ORDER RAYA DIBUKA SEHINGGA 29th JUN 2016! 
Macam tu lah selalunya!
Walaupun dah CLOSE ORDER, tapi Whatsapp Kak Dura masih lagi tit tot tit tot, orang bertanya, "Sis, boleh lagi ke order InnerDagu Glam tu" "Sis, saya nak order 3 helai InnerDagu Basic tu" "Sis, shawl SEROJA tu still ada ke, saya nak beli, nak pakai raya"
Maka.. demi tidak menghampakan semua, Kak Dura EXTEND lagi ORDER RAYA sehingga 29th JUN 2016! So,  semua order yang dibuat sebelum atau pada 29th Jun 2016 akan dipos sebelum atau pada 29th Jun 2016 juga. Jika Poslaju sesak, kami gunakan alternative courier service GDEX dan ABX.
Cuma, sila pastikan anda boleh bersabar tunggu parcel sampai ya. Mungkin anda akan sukar trace tracking number online, tapi insyaAllah parcel dihantar sebelum Hari Raya Aidilfitri. Sila pastikan anda ada di lokasi untuk terima parcel tersebut. Dan pastikan handphone ON sentiasa, mungkin posmen call okes!
Again..
ORDER DITERIMA MELALUI WEBSITE SAHAJA, SILA KLIK :
http://eleganzahijabista…

DEXANDRA RAYA SALE 2016!!!

Image
 DEXANDRA PERFUME SALE SEHINGGA   10th  JULY 2016!!! 
SALE PRICING :  1 botol = RM60 2 botol = more discount + special gift

Ehh, sikitnya discount.. ingatkan nak kasi RM20 off ke, RM50 off ke..
Amboi! Udah ler Dexandra tu dah cukup murah compare dengan quality yang  anda dapat tu.. Dexandra buat SALE ni pun dah habis baik dah tau!
Bukan itu aje.. Dexandra pun baik hati sangat-sangat buat CONTEST LUCKY DRAW setiap bulan bermula bulan May 2016 yang lepas! So, sambil-sambil anda jimatkan duit beli Perfume Dexandra, sambil anda berpeluang sertai dan rebut peluang menangi hadiah bulanan.
But this month, I loikkeee sangat.. Sebab HADIAH UTAMA LUCKY DRAW DEXANDRA RAYA adalah 1 x LV Bag worth RM6k tau! Hebat tak hebat???
Ehh.. Malas cakap banyak.. Baca details dan cara-cara penyertaan di bawah okes :)




Kene ingat ya.. SATU PERFUME = SATU PENYERTAAN
Nak join banyak-banyak, beli lah banyak Perfume Dexandra :) Jangan pula anda scan QR Code kotak perfume yang sama setiap bulan! Memang tak layak lah join contest Lucky D…

Salam Ramadhan Al-Mubarak 2016

Image
Assalamualaikum.. Lama pulak Kak Dura tinggalkan blog ni.. Too many too do walaupun tak lah sebizi PM hehe
Apa-apa pun. Kak Dura nak ucapkan Salam Ramadhan kepada seluruh kaum muslimin dan musliman. Honestly, tahun ni, Kak Dura rasa lebih happy sambut Ramadhan, sebab tahun ni, abangYan dah besau sikit (besau sikit aje hehe) So, boleh ler, fokus sikit kat ibadah di bulan mulia ni. Rindu rasanya nak berlapang-lapangan di bulan Ramadhan macam ini..
Business pun, di bulan puasa ni, Kak Dura buat secara relax dan santai sahaja.. Malam, tarawih.. Itu lebih menggembirakan hati :) Suami pun tersangat-sangat setuju.. So, Alhamdulillah :) Syukran :)
Last but not least.. Selamat Menunaikan Ibadah Puasa kepada semua umat islam seluruh dunia. Semoga Ramadhan kali ini lebih barokah, lebih bermakna, lebih valuable untuk diri kita :) Amin ya rabbal alamin.