Posts

Showing posts from December, 2014

Wow wee.. Mama seriously busy!!!

Image
Assalamualaikum semua.. Waaaa.. kali ni memang Dura really really really busy.. 

1st sebab business lah op kos.. Dura dah create new biz Instagram dan Fb Page untuk business. Apart of it, Dura nk built e-commerce untuk customer beli secara online. Ye lah, ada customer suka tanya: ada catalog tak nak tengok2? Bila soh tengok kat IG, katanya payah nk refer one by one camtu. So, as an alternative, Dura own an e-commerce store; tapi yang harunyer, sampai la ni tak sempat nak buat sebab masa masih belum mengizinkan especially dengan AbgYan yang tangannye suka benau mencekau keyboard ni huhu.. tak jadi semua keje Mama ni time AbgYan bangun tidur.
Tapi apa-apa pun, u olls boleh follow biz Dura di: IG : theglitzbeauty Fb Page: http://facebook.com/theglitzbeauty G+: +TheGlitzBeauty Norell E-store: http://theglitzbeauty.com (yang ni memang belum bergerak lagi)

Sebut pasal AbgYan.. My bujang baby boy ni baru aje sambut birthday 1 thn. Tak sangka sungguh, dah setahun Mama jaga AbgYan.. sambut bd…