Sewing Project: Done Anna Elsa Frozen Inspired Dress Project..

Ini contoh gambar dress Anna dan Elsa yang KLong dan KNgah request.

Remember Dura punya #SewingProject Frozen Inspired Dress Elsa dan Anna? Last week dah siapkan untuk KNgah punya dress, Anna Dress. This week KLong punya pulak, Elsa Dress. Dorang nak sebijik sebijan macam dalam gambo kat atas neh.. Hui hui.. Mama boleh aje usahakan design yang sama ... Tapi kalau nak sebijik sebijan kaler dan coraknya.. kene minta pulus lebih arr kat Appa.. Haha.. Jawapan Appa senang aje.. Kalau beli kain mahal-mahal kali ni, hujung tahun depan baru jahit baju baru lagi ahahah.. Tahu dah... :)


L-R: KNgah dengan Anna Inspired Dress dan KLong dengan Elsa Inspired Dress. Bolehlah sikit-sikit macam dolls tu kan.. Hehe

Dalam otak dah pikir design nak dibuat. So, pi Nagoya cari satin dark blue dan turquoise; balik rumah geledah lemari cari selendang lama kaler black dan white.. Perfect!! Memang itu yang Dura cari haha.. So, macam di atas lah ghupenya bila dah jahit.. Back costume (kain labuh kat belakang tu) untuk Anna, Dura memang taknak buat.. KNgah memang takkan pakai pun.. Yang KLong punya memang ada sayap kat belakang nye tuh.. Dah try amik pic, tapi kaler lam gambar jd tak cantik, kabur sangat.. Gambar yang kat atas tu pun kabur juga, tapi tu aje yg okeh.. Fon pun dah sakit-sakit.. Cian dia.. AbgYan punye keje, asik campak ke lantai aje..



Okeh, ini pulak hasil bodekan anak-anak dara kepada Appa nye.. Siap aje dress budak-budak ni, terus Appa bawa we all ke Jusco jenjalan pakai baju baru.. Sampai Jusco, budak-budak terjumpa doll Frozen Anna Elsa.. Dibodeknya Appa, bila tgk rege.. Makkk Oiii.. RM119 untuk SATU DOLL aje!! Kalu DUA dah berapa?? Doll biasa aje pun, takde lah boleh gerak2 macam robot ke hape ke.. Huhu.. Tak jadi Appa beli.. 

So, budak2 pun tarik muka masam a long the way balik rumah.. Pastu Appa kata, dia nak tanya kawannya ada tak jual doll ni.. Kawannya memang selalu jual borong barang budak2, cuma jarang bawa masuk doll untuk girlish neh.. Tapi memang dah rezeki, rupanya memang ade kawannye jual.. Harganye tersangatlah HOKEHHH!!! Kualiti memang lebih kurang aje macam kat Jusco hokehh... Sampaikan budak-budak pun tanya, bila Appa beli? Depa ingat Appa beli yang dekat Jusco tadi!! Haha.. So, Dura beli lah borong dolls ni, dapatler harga murah.. Kalau u olls nak belikan utk your girls, boleh beli kat Dura hokehh..

Retail Price = RM119/ box (Ni rege untuk sebiji doll aje di Jusco)
Kalau Anna + Elsa = RM238 (dua boxes)

Dura Jual:
RM50/ box SAHAJA 
untuk DUA dolls (Elsa + Anna dalam 1 box tau!!)
+ FREE POSLAJU SJUNG :)

Harga Borong: 
Minimum 10 boxes = RM35/ box
Poslaju sendiri bayarlah ye.. Jangan risau, u olls tetap untung maanyakk punya.. mana nk cari dolls murah gini ye dakk..

Minat nak beli??
SMS.Whatsapp Dura 0173640593 yekk..







Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!