Sup Ayam Special Hasil Air Tangan Appa

Sup Ayam Special Hasil Air Tangan Appa


Hari ni Mama sangat mengantuk. Sebab AbgYan last nite tido lambat.. Almost 2.30am baru tido. So, after Subuh, Mama breakfast siap-siap, pastu kemas rumah sikit-sikit (sebab nak kasi perut hadam cepat hahaha).. Lepas buat Solat Dhuha, Mama sambung tido balik. Almost noon baru Mama terjaga.

Mama baru nak tanya kat Appa, nak makan apa hari ni. Rupanya rezeki Mama and budak-budak makan nasi lauk sup ayam hasil air tangan Appa hihi.. Biasanya kalau Appa yang masak, mesti habis licin walaupun sekadar sup ayam.. Rasa memang sedap.. Pandai Appa masak eh.. budak-budak siap minta nak tambah ayamlah, fishball lagi lah.. Kadang-kadang nasi pun jadi tak cukup hehe..

Well, hari ni Alhamdulillah kenyang makan Appa masak. Malam supper roti bakar pulak hihi.. Yang penting hari ni, Mama dapat rehat seharian.. Yee haa.. TQ ye Appa.. hihi So, Mama dah puas relax.. Ni baru update blog.. Now nak tido dah.. Gudnite :) Zzzzz

Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!