Oh Nooo!! Hilang Trademark Korea AbgYan..


Pagi ni Mama ngantuk sangat.. Last nite sambung jahit baju budak-budak.. Tu pun takkk juga siap.. AbgYan asik kacau.. So Mama sambung tdo jap pas Subuh.. Bangun aje pukul 9am td nak Solat Dhuha, Mama tengok AbgYan pun dah bangun.. Tapi muka AbgYan macam sedikit pelik.. Mama tenung lama, tang mana yang lain..


Rupanya.. Oh nooo.. Appa gunting rambut depan and sideben AbgYan.. Sebab seminggu dua ni AbgYan asik garu telinga sampai merah, gatal sebab rambut asik masuk telinga.. Appa gunting sebelum pi keje pagi tadi, masa Mama and AbgYan tdo.. wuaaa.. Serius Mama rasa macam sedih sebab bila AbgYan berambut ala Korea macam sebelum ni, AbgYan nampak mcm sangat manja boy.. Now.. nampak macam manja boy yang dipaksa masuk askar haha.. Cian pulak kat AbgYan.

Mama Whatsapp Maksu.. Maksu terkejut and sad, hilang comey gwiyomi katanye.. huhu AbgYan pun sangat manja dengan Maksu.. Hmm.. maybe Mama and Maksu bit sad sebab sebelum ni jaga gegel aje, takde sibuk nak potong rambut baby kecik camni.. Boleh ikat, pakai reben buat tocang lagi hihi.. La ni baru ade rezeki jaga boboy, so feeling len macam la bila tengok baby kene potong rambut macam askar huhu..

Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!