Mood menjahit datang lagi :)

Hasil collection boring-boring jalan di MidVal
Mama beli kain ni rasa beh kuang 2 weeks ago (or more) masa jalan-jalan di MidVal. Pastu rasa tingin nak beli something, tak lain tak bukan, mesti beli kain ela haha.. Appa pun hokeyy aje (memang tak pernah cakap x hokeyy pun huhu)..
Actually takde pun yang kenan color-color kat situ, plus, masa tu takde offer. Lagipun Mama saje-saje je nak beli (tapi dalam kepala dah ada design nak buat hehe).. Last-last beli juga le dua pasang kain, lepas round dekat 3x dalam kedai tu.. Haha.. Tapi bila balik rumah, rasa nyesal pulak beli kain color tu.. Macam tak sesuai je nak buat design yg bermain2 di minda neh, chewahhh..
Soalan paling cepu mas.. time bila sebenarnya nak menjait neh? Coz seingat Mama, sejak preggy AbgYan 3rd trimester sampai la AbgYan dah umo 9mo ni, Mama baru dpt jait sehelai je blouse utk Mama sendiri.. Selebihnya semua beli tmasuklah baju raya huhu.. Why? Coz AbgYan memang asik melekat je dgn Mama.. Sebiji macam kakak-kakak dia masa kecik sebab all of them mama direct breastfed and jaga sendiri seems Mama is a WAHM.
AbgYan now jadi kembar Mama, asik melekat kat Mama even masa nak bsolat
Well, let see, if Mama got time to finish #sewingproject as soon as I can.. Don't want to put so much time on it as got many other things to do as Mama kan BizzynessMom! Heheh

Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!