AbgYan is grown up!


Appa took the pics last nite after we went for groceries shopping. But dunno why, Mama rasa sad tengok pic ni.. Maybe sebab tgk gelagat Abang Yan dalam pic ni..

Dah besar dah anak Mama sorang ni.. Minggu lepas masa jenjalan dengan Opah, PakNgah and Maksu, AbgYan langsung xnak berenggang dengan Mama, dok lam stroller pun taknak.. Ended up dengan dukung AbgYan bgilir2 dengan MakSu huhu..
Masa KakLong and KakNgah duduk lam singing car pun, AbgYan taknak dok sama, kene juga Mama yang pegang AbgYan..

But last nite, Appa dengan senangnya letak AbgYan atas singing car tu, mainlah dorang sorang satu termasuk KakLong and KakNgah.. AbgYan mula2 terpinga-pinga, xtau nak buat ape, last2 bila dapat pegang stereng, ape lagi.. saya putar roda ini.. hehe

AbgYan pun dah pandai tidur sendiri.. Kadang2 bila ngantuk, guling sana, guling sini.. tengok2 dah tidur.. tapi tu kadang2 ajelah.. sebab biasanye nak kene bf dulu, tepuk2 sket, peluk2 sket baru AbgYan tido. AbgYan, in fact semua anak2 Mama tak pernah diajar tido lam buai, semua atas tilam.. So, a bit hard work, but worth to do so :)

Well, AbgYang already 9mo.. Dah pandai berdiri sana sini, berjalan sambil pegang meja dan dinding, lepas2 tangan bila tengah berdiri, and now obsess nak panjat sofa.. No no no dear.. panjat panjat cannot arrr.. 

Mama is looking forward to see AbgYan bertateh sambil lepas tangan pula hihi..



Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!