Mama Yang Sakit Kepala




Last nite Mama sakit kepala sangat, banyak angin dalam badan dan kepala agaknye. Berdenyut2 rasa mcm angin menyucuk2 nak keluar thru kulit kepala. Sangat sakit. Time solat, bila sujud, terasa angin berpusu2 ke semua arah kepala. Y Rabbi, Ya Allah, sakitnya tak dapat digambarkan. Rasanya sebab lately kurang rehat and tidur. Mama minum segelas air yg dititis dgn 11 titis Jus Alkali Himax5, then spray jus tersebut kat kepala yg sakit. Pastu Mama pun baring sebelah abg Yan, tepuk2 abg, last2 Mama yang tertidur.

Bila Mama tjaga, tgk Abg Yan tgh main dengan fav basket dia tu.. bersama dgn his sisters yang sibuk main dengan doll Elsa and Anna. Aduyai.. tdo lah Abg Yan.. Tdolah Kak Long, K Ngah. Lagi sakit kepala Mama tgk anak2 Mama bersukaria pukul 3 pagi!



Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!