KL, Aku Datang..


Alhamdulillah, selamat tiba di kampung halaman, KL hehe.. macam jauh sangat je :) me and kiddos je spend few nites kat sini, hubby kene balik pasal esok kene keje.

Masuk aje dalam rumah, kami disambut dengan juadah raya.. lagi sekali? Erkk.. rasa macam balik beraya lagi aje hihi.. siap ade ketupat gitu.. bukan mak buat la, beli.. tak de keje mak nak buat setakat dua tiga ketul tu, katanyerrr hehe sekejap tadi baru je cakap kat adik, mak semangat btoi sambut merdeka, siap gantung bendera kat grill.. rupanya mak lagi semangat dengan sambutan raya yg blom abes lagi ;p kidding mom!

Okes, esok saya kibar bendera Malaysia dalam blog ye :) 



Popular posts from this blog

Whatsapp Blue Tick : Apa Maksudnya?

Yeeehuuuu!!! Dexandra Perfumes dah restocked!!

I LOVE LOVE LOVE DEXANDRA PERFUME!